Wat cliënten zeggen over de massage...

 

Mieke masseert met een zachte kracht. Ze stemt heel goed af op wat jij en je lichaam nu nodig hebben.

Ze maakt dat je je veilig en gezien voelt.

Het resultaat is een diep ontspannende massage en rust in je hoofd.

Dat je zelf begeleidende muziek uit mag zoeken en een theetje mee mag nemen naar huis, maakt het nog meer een ervaring van verwennerij!

Rebekka

 

 

Een heerlijke verwennerij voor jezelf. Kies je eigen massage, je eigen muziekje, je eigen olie en als afsluiting je eigen theetje.
Persoonlijk, rust, respectvol en relaxing zijn voor mij de kernwoorden bij Senses.

Lennie

 

100% ontspanningsmassage! Mieke is ervaren en professioneel. Je voelt je zo ontspannen na een massage. Zeker weten de beste in Nijmegen!

 Myke

 

 

Rustig, neemt de tijd, prettige ervaring!

 Daphne

 

 

Fijne massage door een fijn mens

 Pleuni

 

 

Hele fijne sfeer. Echt een cadeautje voor jezelf

 Mayke

 

Bij Senses kom ik echt tot rust, aanrader

 Annerie

 

Heerlijke massage waarbij er goed ingegaan wordt op blessures en nog advies krijgt voeger voorkomen ervan.

 Tanja

 

Echt genoten van een heerlijke ontspannende massage door Mieke. Lekker ruikende warme olie de ingrediënten voor een rustgevend verwenmoment voor jezelf.

Jolanda

 

Perfect gewoon!!! Get a massage today

 Myke

 

Gun jezelf een heerlijk ontspannen zondagmiddag bij Senses Nijmegen!

 Mirjam

 

Wat cliënten zeggen over Numerologie...

 

Begin maart heb ik een numerologieconsult gehad via Skype. Ik was erg nieuwsgierig naar wat Mieke allemaal van mijn geboortedatum kon aflezen, hoewel ik ook wel een beetje sceptisch was: met horoscopen is het immers ook zo dat achteraf alles klopt en herkenbaar is.
Ze heeft me echter zo veel verteld waaraan ik een bepaalde herinnering of moment kon koppelen, dat het echt een feest van herkenning was. Ook waren bepaalde karaktertrekken nu niet meer te ontkennen, haha!
Ik vond het een heel interessant gesprek en ik hoop dat je voorspellingen over (de meeste dingen in) de toekomst ook uitkomen :)
Bonnie

 

''Mieke weet op een heldere en prettige wijze numerologie te vertalen naar mijn dagelijkse leven. Dit heeft mij inzicht en bevestiging gegeven in mijn denken en doen. Ik kan dit iedereen met een open blik van alle leeftijden aanraden!"

Annerie

 

Ik heb bij Mieke een numerologie consult, via Skype, gehad. Mieke nam alle tijd. Ze kon, door middel van duidelijke voorbeelden, heel goed aangeven wat de (voor mij) belangrijkste thema’s zijn. Een prettig consult met bruikbare tips voor de toekomst!

Milou

 

Van tevoren wist ik niet precies wat ik moest verwachten van numerologie. Levenslessen halen uit de cijfers van je geboortedatum, kan dat? Na het consult kan ik volmondig zeggen dat dat zeker mogelijk is en dat het ontzettend mooie nieuwe inzichten oplevert! Mieke heeft mij bewust gemaakt van mijn uitdagingen, kwaliteiten en bestemming. Er vielen veel kwartjes tijdens ons gesprek en na het consult heb ik zelf actiestappen ondernomen om patronen te doorbreken, eerlijk naar mezelf te kijken en de opgedane kennis te gebruiken om nog meer in mijn innerlijke kracht te gaan staan. Dit numerologie consult is niet iets dat zomaar uit een boekje komt, maar Mieke kijkt echt naar jouw persoon als geheel om zo je volle potentieel te kunnen gaan leven. Dankjewel Mieke!

 Anne

 

 Ik was van te voren een beetje gespannen, want ik had het gevoel dat ik met de numerologie bepaalde antwoorden zou krijgen op vragen waar ik al heel lang mee worstel. Ik ben al een tijd bezig met zelfreflectie, maar sommige dingen, bijvoorbeeld uit mijn jeugd, bleven een raadsel voor mij. Op een mooie en bijzondere wijze heb je mij de antwoorden gegeven die ik nodig had. Ik wil benadrukken hoe fijn je begeleiding is: Met een warme stem en veel liefde weet je precies te vertellen wat iemand nodig heeft. Alles wat je mij in de numerologie hebt verteld is van veel waarde voor het accepteren van bepaalde zaken, maar ook om mezelf beter te leren kennen en te zien waar ik de komende maanden mee te maken krijg. De numerologie sessie heeft me ook veel zelfvertrouwen gegeven dat ik op de juiste weg ben, maar geduld is een schone zaak (haha!). 

Ik wil je heel erg danken voor de inzichten die je me hebt gegeven. Ik ben je echt heel dankbaar en in de toekomst zal ik naar je terugkomen! 

 Anna

 

Ik mocht van Mieke een Business Numerologie Consult ontvangen. Dit was mijn eerste ervaring met numerologie en ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo concreet zou zijn! Er vielen heel wat kwartjes. Zoveel viel op zijn plek; de weg die ik afgelegd heb, de plek waar ik nu ben. Het klopt gewoon! En om te horen wat er de komende maanden te wachten staat, is stiekem heel fijn om te horen! Ik voel me nu nog meer gesteund in het pad dat ik bewandel. Het is gewoon de bedoeling! Heel erg bedankt Mieke, voor je heldere uitleg en vertrouwen wat je me gegeven hebt!

Marleen

 

Wat ontzettend gaaf, inspirerend en gevoelsmatig zo kloppend wat Mieke over mij vertelt, over heden en verleden. En over de toekomst. Het geeft richting op basis van de juiste energie. Een echte aanrader!

Liedeke

 

Ik vond het Business Numerologie Consult zeer inspirerend. Het was een volledige beschrijving van wie ik nu ben. Op gebied van werk klikte het ook en gaf het mij de bevestiging dat ik op de goede weg ben. Ik heb meer inspiratie gekregen om verder in die richting te gaan. Nogmaals dank Mieke.

 

Jolien

 

Het numerologie-consult van Mieke heeft mij veel inzichten gegeven, nieuwe, maar ook bestaande. Een bevestiging van wat je misschien al voelt of denkt, maar nu als losse puzzelstukjes helemaal passend zijn geworden.
Die zee aan herkenning is niet altijd even makkelijk om toe te geven, maar Mieke weet, ondanks dat het maar ‘cijfertjes’ zijn, het heel persoonlijk te maken en helpt je ècht op weg.
Ze weet door goede vragen te stellen en te luisteren je een boost te geven bij je aandachtspunten, zodat je ze ook durft aan te gaan.
In het kort: Een feest van herkenning, een duwtje in je rug, heel erg leerzaam en veel nieuwsgierigheid naar de toekomst en dat in maar 1,5 uur!
Als je het even niet meer weet, of je bent gewoon nieuwsgierig naar waar je nu staat, hoe je daar bent gekomen of waar je naar toe gaat... vraag een persoonlijk consult aan bij Mieke! Ze helpt je ècht oprecht op weg.
Maartje