Numerologie

De numerologie volgens de methode van Theo Jeukens, is een unieke en zeer treffende methode die leidt tot een waardevol persoonlijk consult. Deze methode, die ik mij tijdens de opleiding tot numerologe, eigen heb gemaakt voelt als "magie". Het is herkenbaar en wordt omschreven met een fijne en positieve intentie waardoor je begrip krijgt voor jezelf.

 

Deze methode is ook zeer duidelijk en herkenbaar voor kinderen en jongeren. Er is zelfs een numerologieboek voor jongeren; Jongerennumerologie!

De methode heeft de getallen gekoppeld aan dieren. Deze dieren zijn voor jongeren heel goed te verbinden aan gevoelens en eigenschappen waardoor zij heel snel begrijpen welke levenslessen, kwaliteiten en uitdagingen bij hen horen.  Kinderen begrijpen en onthouden dan heel gemakkelijk dat zij bijvoorbeeld een olifant zijn en hun zusje een vlinder en dat beide dus andere en unieke talenten, eigenschappen en gevoelens kent.

Klik op de link voor een kort filmpje; De kracht van numerologie

 

Wie kiezen er voor numerologie?

In mijn praktijk zijn het, tot nu toe, vrouwen tussen de 25 en 65 jaar die kiezen voor een numerologie consult. Ze staan open voor persoonlijke ontwikkeling, zijn nieuwsgierig of worstelen met levensvragen en hebben soms moeite met het maken van een keuze.

ZZP-ers en ondernemers

Opvallend, en ontzettend leuk, is dat ook veel ZZP-ers mij vragen om een consult. Als (startende) ondernemer kom je jezelf tegen in je ondernemerschap. Ontwikkeling en groei is voor je bedrijf belangrijk maar dus ook voor jezelf, want jij "bent" je bedrijf als ZZP-er.

En een online consult via SKYPE  behoord tot de mogelijkheden. Dit is, in overleg, overdag of 's avonds te plannen. Voor drukke ZZP-ers vaak een uitkomst.

Jij met je partner, kind, ouder, broer of zus?

Naast de individuele consulten geef ik ook graag DUO consulten in de praktijkruimte. Goede vriendinnen, een liefdeskoppel of ouders met kinderen, de gesprekken die ontstaan worden ervaren als waardevol en bijzonder.

Getallenwijsheid in de vorm van een coaching boek

Nieuw is de mogelijkheid om het consult als coaching boek te ontvangen.  Je krijgt het consult uitgeschreven in een A5 formaat thuis. Naast het consult bevat dit mapje ook vragen en ruimte voor je eigen aantekeningen. Nadat je het coaching boek hebt doorgewerkt  bied ik je de mogelijkheid om even kort telefonisch of via Skype je bevindingen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Van Getallenwijsheid naar Eigen wijsheid

 


Individueel consult

Een individueel consult is mogelijk in de praktijk of online via SKYPE 

Het betreft een uitgebreid consult waarbij ik kijk naar je jeugd, je volwassenheid en je seniorfase.

Je kunt aantekeningen maken tijdens het consult wanneer je dit fijn vindt en ik maak gebruik van afbeeldingen uit het boek. Ik ontvang je graag met koffie of thee en een lekkernij.

Vooraf aan een consult ontvang ik graag je geboortedatum zodat ik de berekeningen kan maken en het consult kan voorbereiden.

Individueel consult - coaching boek

Je ontvangt 1 boek met het volledig uitgewerkte consult. Tevens bevat het boek vragen die je laten nadenken. In het boek is ruimte opgenomen om aantekeningen te maken.

 

DUO consult

Het is ook mogelijk om samen, met je partner, beste vriend(in), broer of zus een DUO consult te plannen.

Tijdens dit consult kijk ik naar jullie persoonlijkheid  behorende bij de cyclus waar jullie je in bevinden. Tevens kijk ik naar de gezamenlijke lessen die jullie elkaar te bieden hebben.

Je leert elkaar nog beter kennen en krijgt begrip voor jezelf en elkaar.

DUO consult - coaching boek

Je ontvangt 1of 2 boeken - afhankelijk van je voorkeur -  waarin jullie getallen van de jeugd, volwassenheid of senior cyclus (afhankelijk van jullie leeftijd) in beschreven staan. Tevens lezen jullie wat jullie van elkaar kunnen leren, jullie gezamenlijke levenslessen. Het boek bevat vragen die leiden naar verdieping. Er is ruimte opgenomen om notities te maken.

 

OUD(er) & JONG consult

Voor ouders van tieners en pubers is het mogelijk om een OUD(er) & JONG consult te plannen. Ik bespreek de getallen van de jongere die bij zijn of haar jeugd horen. Samen bespreken we de gezamenlijke lessen tussen de jongere en zijn of haar ouders.

OUD(er) & JONG consult - coaching boek

Je ontvangt 1 of 2 boeken - afhankelijk van je voorkeur - waar je kind en jij beschreven staan aan de hand van de getallen behorende bij de cyclus. Tevens lezen jullie wat jullie van elkaar kunnen leren, de gezamenlijke levenslessen.

Er is ruimte opgenomen om notities te maken.

Een coaching boek wordt verzonden na ontvangst van betaling

Numerologie consult Prijs
Individueel consult via SKYPE 1½ uur € 65,00
Individueel consult in de praktijk Met koffie/ thee en een lekkernij 1 ½ uur € 75,00
Individueel consult - coaching boek € 75,00 inclusief verzendkosten
DUO consult in de praktijk Met koffie / thee en een lekkernij 2 uur € 85,00
DUO consult - coaching boek € 85,00 inclusief verzendkosten 1 extra exemplaar + €10,00
OUD(er) & JONG consult in de praktijk Met koffie / thee en een lekkernij 2 uur € 85,00
OUD(er) & JONG consult - coaching boek € 85,00 inclusief verzendkosten 1 extra exemplaar + €10,00

Theo Jeukens is de auteur van het boek "Jongerennumerologie". Met behulp van het boek kun je alle getallen die betrekking hebben op de jeugdcyclus berekenen.