Numerologie

De numerologie volgens de methode van Theo Jeukens, is een unieke en zeer treffende methode die leidt tot een waardevol persoonlijk consult. Deze methode, die ik mij tijdens de opleiding tot numerologe, eigen heb gemaakt voelt als "magie". Het is herkenbaar en wordt omschreven met een fijne en positieve intentie waardoor je begrip krijgt voor jezelf.

De numerologie laat je diep in je eigen ogen kijken. Confronterend en helend.  

De inzichten zorgen voor bewustzijn. En wanneer je je bewust wordt groeit je zelfvertrouwen.

En zelfvertrouwen heb je nodig om stappen te kunnen zetten op je levenspad.

Klik op de link voor een kort filmpje; De kracht van numerologie

 

Wie kiezen er voor numerologie?

In mijn praktijk zijn het, tot nu toe, vrouwen tussen de 25 en 65 jaar die kiezen voor een numerologie consult. Ze staan open voor persoonlijke ontwikkeling, zijn nieuwsgierig of worstelen met levensvragen en hebben soms moeite met het maken van een keuze.

Opvallend, en ontzettend leuk, is dat ook veel ZZP-ers mij vragen om een consult. Als (startende) ondernemer kom je jezelf tegen in je ondernemerschap. Ontwikkeling en groei is voor je bedrijf belangrijk maar dus ook voor jezelf, want jij "bent" je bedrijf als ZZP-er. Numerologie is een waardevolle manier om je kwaliteiten en valkuilen inzichtelijk te maken. En een online consult via SKYPE of ZOOM behoord tot de mogelijkheden. Dit is, in overleg, overdag of 's avonds te plannen.

Naast de individuele consulten geef ik ook graag DUO consulten in de praktijk. Goede vriendinnen, een liefdeskoppel of ouders met kinderen, de gesprekken die ontstaan worden ervaren als waardevol en bijzonder.

Senses biedt je de volgende mogelijkheden voor een numerologie consult.


Individueel consult

Een individueel consult is online mogelijk via SKYPE of ZOOM. Het voordeel van ZOOM is dat we het consult op kunnen nemen zodat je het als geluidsopname bezit en later nog eens op je gemak terug kunt luisteren. De link voor de afspraak via ZOOM ontvang je van mij via de mail.

In de praktijkruimte kun je aantekeningen maken tijdens het consult wanneer je dit fijn vindt en maak ik gebruik van afbeeldingen uit het boek. Ik ontvang je graag met koffie of thee en een lekkernij.

Vooraf aan een consult ontvang ik graag je geboortedatum zodat ik de berekeningen kan maken en het consult kan voorbereiden.

Numerologie & Massage

Na een numerologie consult van anderhalf uur is het fijn om je hoofd  even rust te geven en alles even te laten bezinken.

Waar kan dat beter dan op de massagetafel?

Gun jezelf de combinatie van ontspanning & inzicht om vervolgens uitgerust en bewuster de wereld weer in te stappen.

DUO consult

Het is ook mogelijk om samen, met je partner, beste vriend(in), broer of zus een DUO consult te plannen.

Tijdens dit consult kijk ik naar jullie persoonlijkheid maar ook naar de gezamenlijke lessen die jullie elkaar te bieden hebben.

Je leert elkaar nog beter kennen en krijgt begrip voor jezelf en elkaar.

OUD(er) & JONG consult

Voor ouders van tieners en pubers is het mogelijk om een OUD(er) & JONG consult te plannen. Ik bespreek de getallen van de jongere die bij zijn of haar jeugd horen. De numerologie heeft de getallen gekoppeld aan dieren. Deze dieren zijn voor jongeren heel goed te verbinden aan gevoelens en eigenschappen waardoor zij heel snel begrijpen welke levenslessen, kwaliteiten en uitdagingen bij hen horen. Samen bespreken we de gezamenlijke lessen tussen de jongere en zijn of haar ouders.

IK & 2019 consult

In de numerologie kennen we de berekening van het persoonlijk jaar en de persoonlijke maanden.

Het jaar 2019 zorgt voor een nieuwe energie en volop mogelijkheden.

Net als bij de astrologie kun je vrij nauwkeurig bekijken welke invloed het nieuwe jaar gaat hebben op jou persoonlijk en welke “thema’s” er wanneer centraal zullen staan. Een jaar voorspelling is interessant en je kunt er handig gebruik van maken gedurende het jaar wanneer je bepaalde keuzes wilt maken.

In dit 30 minuten durend consult mag je vooraf een specifieke vraag stellen. Aan de hand van de getallen kan ik je een advies geven. Tevens bereken ik je persoonlijk jaar en geef ik per maand aan wat je mag verwachten.

Je mag kiezen of je het consult wilt ontvangen in een WORD document via de mail. (Het voordeel is dat je het uit kunt printen en terug kunt lezen.)

De andere optie is dat we het consult inplannen en gebruik maken van ZOOM/ SKYPE of de telefoon.

Geef in je mail aan wat je geboortedatum is. Noteer je vraag en geef aan hoe je het consult wilt ontvangen.

Numerologie consult Prijs
Individueel consult via ZOOM / SKYPE 1½ uur € 65,00
Individueel consult in de praktijk Met koffie/ thee en een lekkernij 1 ½ uur € 75,00
DUO consult in de praktijk Met koffie / thee en een lekkernij 3 uur € 130,00
Numerologie consult & massage Met koffie / thee en een lekkernij numerologie 1 ½ uur & massage 45 minuten € 100,00
OUD(er) & JONG consult in de praktijk Met koffie / thee en een lekkernij 2 uur € 85,00
Ik & 2019 consult via WORD of via ZOOM / SKYPE 30 minuten € 22,50

Theo Jeukens is de auteur van het boek "Jongerennumerologie". Met behulp van het boek kun je alle getallen die betrekking hebben op de jeugdcyclus berekenen.