31 juli 2018

B A L A N S
Als kind van 5 jaar oud begon ik met balletlessen.
Het lopen op mijn tenen en de balansoefeningen aan de barre gaven mij het gevoel dat ik groot was; krachtig en sierlijk tegelijk. Ik kon alleen mijn evenwicht bewaren wanneer ik “bij mijzelf bleef”. Samenwerkte met mijn lijf, de focus legde op mijn ademhaling en spieren.
Ook in het dagelijks leven, zelfs nu ik op vakantie ben, moet ik wel eens zoeken naar de figuurlijke balans. Ik realiseer mij dan weer dat ik ...de balans niet kan vinden, maar alleen zelf kan creëren.
Focus op mijzelf, en me even afvragen waar ik blij van wordt op dat moment.
Kan ik daarna weer “krachtig en sierlijk” verder


6 augustus 2018

ENERGY FLOWS, WHERE THE INTENTION GOES"
is een quote uit het boek “De vierde dimensie” van Hans Peter Roel. Een fantastisch boek over de magie van het leven, levenslessen en “toevalligheden”. ✨

En over toeval gesproken; een auto-ongeluk in 2008 (wrong time – wrong place-130 km/uur) was voor mij de start van een ander levenspad.
In het boek wordt heel mooi verteld dat je tijdens je leven “tussenstations” en “eindstations” tegenkomt. De tussenstations geven je de keuze om ove...r te stappen op een ander trein, of te blijven zitten in de trein waar je in zit.
Je intuïtie vertelt je bij een keuzemoment wat wijsheid is.
Een eindstation dwingt je om de trein te verlaten en plaatst je, door het veranderen van omstandigheden, in een andere trein.
Mijn levenspad liet mij in 2008 een eindstation van dichtbij zien… Maar met “heel veel geluk” bleef de schade aan mijn lijf zeer beperkt en bracht het mij in contact met massage. πŸ™

SENSES is sinds 2016 mijn praktijk voor massage & numerologie. ☺️
Met SENSES richt ik mij op rust en ontspanning door middel van massage. Met een leeg hoofd kun je beter luisteren naar je intuïtie. πŸ’†‍β™€οΈπŸ’«πŸ’¬
En de numerologie is een unieke manier om inzicht te krijgen in je levenslessen, doordat de combinatie van de getallen jouw energie symboliseert. πŸ§πŸ‘οΈβœ¨
Bewustwording is dan het resultaat. En dit leidt je naar de volgende stap op je levenspad.

Want; Energy flows, where the intention goes!


10 augustus 2018

* Spelen met tijd *
In februari was ik jarig en ik vierde mijn verjaardag met een aantal vriendinnen. Ik vertelde hen dat ik geen cadeautjes wilde maar graag een kaartje met een spreuk. Op de envelop schreven ze de datum wanneer ik het kaartje mocht lezen.
Zo maakte ik vanochtend weer een envelop open en ben ik verrast door de boodschap op het kaartje.
Dit voelt als "spelen met tijd ".
Toeval bestaat niet. ...
De intentie waarmee de kaart was geschreven, klopt met het moment waarop ik de kaart mag lezen.
Magische Momenten om blij van te worden


16 augustus 2018

GET OUT OF YOUR HEAD
AND INTO YOUR HEART
THINK LESS, FEEL MORE

Mijn oog valt op deze quote wanneer ik zojuist mijn notitieboekje open sla....
Het is een mooie samenvatting van mijn drijfveer waarom ik SENSES ben gestart.

Vanaf mijn vroege jeugd was ik mij bewust van de geldzorgen van mijn moeder. De drive om hard te werken ontstond al vroeg en werd noodzaak omdat studeren geld kost en mijn moeder dit niet had.
Ik stopte met school op mijn 17de. Ik ging een jaar fulltime werken om vervolgens op kamers te gaan en mijn rijbewijs en studie te kunnen bekostigen.
Ook tijdens mijn 8 studiejaren werkte ik veel om alles te kunnen betalen.
Vanuit mijn wilskracht, doorzettingsvermogen en mindset, heb ik veel bereikt.
Maar ik raakte ook veel kwijt. Mijn gezondheid, het contact met mijn intuïtie, mijn grenzen….ze waren weg.
Vanaf mijn 28ste ging het roer om. Een auto ongeluk, een miskraam, een burn-out en het ziekteproces van mijn broer en zijn overlijden,
Allemaal situaties die me terug wierpen op mijzelf. Die mij weer lieten voelen wie ik ben, wat mij drijft en die mij weer in contact brachten met mijn intuïtie.
Ik heb geleerd om mijn balans te vinden. Ik luister graag naar anderen maar ook heel graag naar mijzelf en daar neem ik tijd voor.
Dit gun ik jou ook. Momenten van rust en ontspanning. Momenten van inzicht en bewustwording.
Creëer ze zodat je in contact blijft met jezelf. Want leven vanuit je hart, klopt, en voelt zoveel beter!